elmento grafico centro auditivo cam

CAM Centres Auditius

Audiología Ètica i Salut

foto de equipo cam

Hola, sóc Albert Martín, director de CAM Centres Auditius.
CAM Centres Auditius és la fusió de Centre Albert Martín i Centre Auditiu Menorca.
La meva història a l’audiologia es remunta al 1992. Després d’anys d’adquirir experiència en diferents àmbits d’aquesta especialitat, l’any 2006 obro el meu primer centre a Sant Cugat del Vallés (Barcelona), uns anys després (2010) formo part de la creació d’un dels millors centres auditius de Barcelona i al 2019, li segueix el centre auditiu de Maó a Menorca.

Sempre acompanyat de grans professionals en aquests anys i amb l’experiència adquirida finalment he pogut crear un nou concepte en la cura de la salut auditiva basat en la personalització de les necessitats auditives de cada pacient. Al meu entendre, és l’única manera d’obtenir resultats òptims amb els audiòfons.
Com s’aconsegueix? Unint tots els elements. En primer lloc: amb un estudi i diagnòstic correctes. Tot seguit: només treballant amb els millors fabricants i sense utilitzar marques blanques com les de les grans cadenes, és la manera d’accedir a la millor tecnologia per a cada pacient.
I sobretot, sent honestos i professionals ètics per entendre i ajudar a les persones.

Els nostre equip

Amb el nostre equip, format per professionals específicament formats, volem oferir-li la millor assistència audiològica en adults i en audiologia pediàtrica. Som audioprotètics que treballen amb exigents protocols basant-se en més de 20 anys d’experiència.

Albert Martin quim son

Albert Martín

Tècnic Superior en Audiopròtesi
 i Audiologia Protèsica
noemi cam

Noemi

Tècnic Superior en Audiopròtesi
 i Audiologia Protèsica
carles cam

Joan Carles

Tècnic Superior en Audiopròtesi
 i Audiologia Protèsica

Audiologia ética

El nostre compromís ètic
es basa en 3 eixos fonamentals:

icono blanco persona

Compromís amb
els nostres clients

icono blanco medioambiente
Compromís
amb la societat
icono blanco flor
Compromís amb
el medi ambient

L'opinió dels que ens coneixen

Els nostres clients ens han atorgat amb una puntuació màxima
de 5 estrelles a les valoracions de Google!

Agus Gj
Leer más
Personal cualificado y agradables en la que han resuelto todas nuestras dudas y lo más importante ayudar a mi hija con problemas auditivos. Especialistas en audición pediátrica. Agradecer a todo el equipo el trato y la atención recibida. Recomendable.
Silvia Porta Navarro
Leer más
La meva experiència és més que positiva, sempre han estat molt atents amables i profesionals, sobretot amb la meva filla de 7 anys que porta audiofons. Molt recomanable, gràcies!
Verónica Vera
Leer más
Gran equipo! El trato hacia mi hija de 6 años excelente. La niña va encantada! Se ha adaptado muy bien. Y la paciencia con nosotros explicándonos todo, y ayudándonos con todas nuestras dudas. Contenta de que hemos elegido bien! Recomendable 100%!
Rafael Armada Casales
Leer más
Tras dar vueltas por muchos de los otros sitios 'famosos' de la competencia, aquí ha sido el único lugar donde han podido solucionar el problema de audición de mi madre. Lo recomiendo 100%.
Anterior
Siguiente