La millor protecció auditiva per a cada situació

Hi ha sorolls
quotidians
que poden causar pèrdua auditiva

Prop d’un de cada cinc adults de menys de 70 anys ha patit danys auditius permanents a causa de l’exposició a sorolls forts. Més del 50% d’ells no estaven exposats a sorolls en el treball, així que el seu mal auditiu es deu a activitats dins la llar o mentre gaudien en comunitat, assistint a concerts o practicant determinats esports.

guitarra proteccio auditiva music

Proteccions auditives per a músics

Aquest tipus de taps estan indicats per a aquelles persones que assisteixen a concerts amb alt volum. Porten un filtre incorporat que actua com a atenuador sense provocar cap alteració en la qualitat del so.

Taps per a treballar

Perfectes per a aquells treballadors que requereixen reduir el soroll d’eines, màquines i equip pesat. Idoni per a treballs de bricolatge, jardineria, neteja, etc.

persona trabajando Taps per a treballar
persona nadando

Taps per a l'aigua

Els taps impedeixen totalment l’entrada d’aigua i ens ofereixen total comoditat i seguretat. Són aptes per a adults i nens. Fàcil manteniment i gran durabilitat gràcies a la qualitat de la silicona.

Phonak Serenity Choice:
La millor protecció auditiva

Phonak Serenity Choice

Phonak Serenity Choice™ és la solució de protecció auditiva d’alta gamma dissenyada pels especialistes de solucions auditives de Phonak. Aquest excepcional protector auditiu suprimeix el soroll i els sons forts, permetent a cau d’orella respirar i brindant la possibilitat d’escoltar els sons i converses que realment interessen.

La mayoría de las personas subestiman el riesgo de daño auditivo por exposición al ruido, con el 70% de ellas sin usar nunca o casi nunca protección auditiva. Con un amplio rango de soluciones específicas para situaciones individuales de 9 a 16 NRR (Tasa de Reducción de Ruido) o de 16 a 24 SNR (Índice de Reducción Único), Serenit y Choice™ se convierte en la elección ideal para aquellos que desean proteger su audición sin sacrificar la comodidad y la eficacia.

proteccio auditiva phonak