Laboratori Propi

En el nostre compromís constant per oferir solucions auditives personalitzades i de la més alta qualitat, comptem amb un laboratori propi on fabriquem motlles personalitzats per a audiòfons i una àmplia gamma de productes especialitzats.

laboratorio propio centro auditivo

Els motlles personalitzats garanteixen un ajustament exacte i còmode

Aquests motlles milloren significativament la qualitat del so i l’efectivitat dels teus audiòfons. A més, en ser fets a mida, proporcionen un segellat òptim, reduint al màxim el soroll ambiental no desitjat i millorant la claredat auditiva en tot moment.

Al nostre laboratori ens enorgulleix oferir una àmplia varietat d’opcions de materials i estils per adaptar-nos a les teves necessitats individuals. Ja sigui que prefereixis motlles intracanal, retroauriculars o qualsevol altre tipus, els nostres experts us guiaran i assessoraran per trobar la millor opció que s’ajusti a les vostres preferències i requeriments auditius.

A més dels motlles personalitzats, el nostre laboratori també ens permet oferir altres serveis especialitzats, com ara l’ajust i el calibratge precís dels audiòfons, la reparació de dispositius auditius i la personalització de protectors auditius per a activitats específiques com l’esport o la música.

laboratori propi cam hombre hablando por telefono

Altres avantatges de triar
CAM com el teu centre auditiu

5 anys de
garantia total

Finançament personalitzat

Prova auditiva gratuïta

Revisions periòdiques

Audiologia ética

El nostre compromís ètic es basa en 3 eixos fonamentals:

icono mujer
Compromís amb els nostres pacients- confiança

Per a nosaltres cada pacient és únic. Treballem amb la màxima dedicació i professionalitat per millorar la seva audició. Oferim el màxim nivell d’eficiència, rigor, seguretat i confiança.

icono medioambiente
Compromís amb la societat- valors
Som una empresa oberta socialment on els valors i les persones són el primer. La proximitat, la col·laboració amb els pacients i la transparència són la nostra essència.
icono flor

Compromís amb el medi ambient-coherència

Nosaltres també generem residus, els més nocius: les piles de botó. Som un punt de recollida i tractament. La nostra filosofia: generar “0” residu. Es la nostra aportació cap a un planeta millor.

Contacta’ns

Tens una consulta?