Audiologia pediàtrica

L’audició juga un paper fonamental en el procés d’aprenentatge i comunicació en els nens, per la qual cosa és de vital importància la detecció precoç de qualsevol problema auditiu i abordar-lo des de la màxima professionalitat.

padre con hijo audiologia-pediatrica-cam centre auditiu

L'audició és essencial per al seu desenvolupament social i el seu èxit acadèmic.

En el nostre centre, sabem que l’atenció personalitzada és clau per a assegurar que cada nen rebi l’atenció adequada. El nostre equip pediàtric compta amb una gran experiència en tracte dels més petits, i som especialistes en crear un entorn segur i acollidor on ells poden sentir-se còmodes.

A les primeres visites, és molt important la col·laboració amb els pares, tota la informació que puguin aportar és molt valuosa per a nosaltres i serveix de punt de partida en el procés d’avaluació i tractament. 


Les proves del servei d’audiologia infantil estan adaptades segons l’edat del menor. Realitzem audiometria conductual, mitjançant jocs i reforç visual. Comptem amb proves objectives com a potencials evocats i mesuraments en oïda real (REM).

bebe cerrando mano audiologia infantil cam
Audiòfons pediàtrics o infantils

En cas de necessitar una ajuda auditiva, s’estableix un pla d’adaptació i seguiment per a assegurar-nos que l’acomodació als audiòfons és la correcta. Treballem de manera multidisciplinària amb altres professionals per a brindar l’atenció completa que requereix. Col·laborem estretament amb logopedes, otorrinolaringòlegs, professors i el CREDA. 


Els nostres audiòfons pediàtrics són dispositius d’alta tecnologia que cobreixen totes les necessitats dels nens amb pèrdua auditiva, estan dissenyats per a treure el màxim partit a les seves capacitats auditives, ajudar-los en el desenvolupament del llenguatge i millorar les seves habilitats comunicatives. Aconseguint millorar la seva qualitat de vida i les seves relacions socials en el col·legi.

Altres avantatges de triar
CAM com el teu centre auditiu

Professionals especialitzats en audiologia pediàtrica

Equipament adaptat a totes les edats

Seguiment
personalitzat

Audiòfons
pediàtrics

Adaptació
multidisciplinària

Audiologia ética

El nostre compromís ètic es basa en 3 eixos fonamentals:

icono mujer

Compromís amb els nostres pacients- confiança

Per a nosaltres cada pacient és únic. Treballem amb la màxima dedicació i professionalitat per millorar la seva audició. Oferim el màxim nivell d’eficiència, rigor, seguretat i confiança.

icono medioambiente

Compromís amb la societat- valors

Som una empresa oberta socialment on els valors i les persones són el primer. La proximitat, la col·laboració amb els pacients i la transparència són la nostra essència.
icono flor

Compromís amb el medi ambient-coherència

Nosaltres també generem residus, els més nocius: les piles de botó. Som un punt de recollida i tractament. La nostra filosofia: generar “0” residu. Es la nostra aportació cap a un planeta millor.

Contacta’ns

Tens una consulta?