Audiologia per adults

Els teus problemes d’audició i comunicació amb l’entorn tenen una explicació, un tractament a temps i una correcta estimulació del sistema auditiu permeten millorar i retardar els avanços d’una degeneració auditiva primerenca.

mujer mirando al cielo audiologia para adultos

No permetis que la pèrdua d'audició limiti la teva qualitat de vida

La falta de prevenció en la detecció de la hipoacúsia (pèrdua d’audició) i altres trastorns de l’audició pot tenir conseqüències greus per als pacients i les seves famílies, així com implicacions en el desenvolupament de malalties degeneratives neuronals i trastorns de l’aprenentatge.

T’imagines no poder gaudir plenament d’una conversa, una pel·lícula o la ràdio a causa de problemes auditius? Per a evitar-ho, és crucial entendre com funciona el nostre sistema auditiu i prendre mesures preventives per a mantenir una excel·lent salut auditiva.
A CAM centres auditius, estem compromesos a proporcionar una atenció personalitzada i professional per a ajudar els nostres pacients a mantenir una audició òptima al llarg de les seves vides.

audiologia adults servei

Altres avantatges de triar
CAM com el teu centre auditiu

5 anys de garantia total

Finançament personalitzat

Prova auditiva gratuïta

Revisions periòdiques

Audiologia ética

El nostre compromís ètic es basa en 3 eixos fonamentals:

icono mujer

Compromís amb els nostres pacients- confiança

Per a nosaltres cada pacient és únic. Treballem amb la màxima dedicació i professionalitat per millorar la seva audició. Oferim el màxim nivell d’eficiència, rigor, seguretat i confiança.

icono medioambiente

Compromís amb la societat- valors

Som una empresa oberta socialment on els valors i les persones són el primer. La proximitat, la col·laboració amb els pacients i la transparència són la nostra essència.
icono flor

Compromís amb el medi ambient-coherència

Nosaltres també generem residus, els més nocius: les piles de botó. Som un punt de recollida i tractament. La nostra filosofia: generar “0” residu. Es la nostra aportació cap a un planeta millor.

Contacta’ns

Tens una consulta?