Tecnologia auditiva per a tornar a connectar-te a la vida

  • Estableix converses sense esforç
  • Escolta els sons al natural
  • Tan discrets que semblen invisibles
  • Per a comprendre cada paraula

Disposem de la solució auditiva
adequada a les teves necessitats

Audiòfons intracanal o invisibles

Audiòfons intracanal
o invisibles:

Si la teva prioritat número 1 és la discreció i estètica, aquests audiòfons són els indicats. Es col·loquen dins del canal auditiu i s’adapten perfectament a cau d’orella de cada persona.

Audiòfons RIC

Audiòfons amb un disseny modern i elegant, el micròfon i amplificador es col·loquen darrere de l’orella i l’auricular es col·loca dins del pavelló auditiu. Perfecte per a persones que prefereixen un disseny modern.

Audiòfons RIC
Audiòfons Retroauriculars

Audiòfons
Retroauriculars

En aquests audiòfons, tant el micròfon, auricular i amplificador es col·loquen darrere de l’orella, es corresponen amb els audiòfons més potents encara que sempre sense deixar de costat l’aspecte estètic.

Audiòfons pediàtrics o infantils

Audiòfons especialment dissenyats per als més petits, amb l’última tecnologia que permet a qualsevol nen continuar amb el seu procés d’aprenentatge del llenguatge.

Audiòfons pediàtrics o infantils

Connectivitat: per mantenir-te connectat al món que t'envolta

Als nostres centres auditius, entenem que cada persona té necessitats auditives úniques. Per això, oferim una àmplia gamma d'accessoris de connectivitat per a ajudar els nostres pacients a satisfer les seves necessitats de manera intuïtiva, senzilla i sense fil.

conectivitat audifons
gn resound portable audifons

Recargabilitat:
Els teus audiòfons sempre disponibles

Els audiòfons recarregables són una solució pràctica i sostenible per a aquells que busquen una opció còmoda i fàcil de fer servir. Aquests dispositius funcionen amb bateries recarregables, eliminant la necessitat de piles. A més, els audiòfons recarregables poden ser recarregats fàcilment durant la nit, i la seva durada de la bateria és prou llarga com per durar tot el dia

Sistemes FM

En CAM, oferim sistemes de tecnologia avançada per a millorar la comunicació en diferents entorns, des de conferències i reunions fins a activitats esportives. 
També comptem amb sistemes especialment dissenyats per a l’àmbit educatiu, els quals ofereixen un senyal clar i sense interferències, la qual cosa afavoreix l’aprenentatge dels estudiants a l’aula. 
Amb aquests sistemes d’FM, els estudiants poden gaudir d’una experiència d’aprenentatge més enriquidora i satisfactòria, ja que poden escoltar els seus professors i companys amb major claredat i nitidesa.

sistemes-fm-audifons